Aktualitások

2021 január 06

Vadászjegy érvényesítés

Vadászkamarai Tagok részére
Tudnivalók a 2021/22. évre vonatkozó vadászjegy érvényesítéssel kapcsolatban

Tisztelt Kamarai Tagok!

Az Országos Magyar Vadászkamara egy évvel ezelőtt arról tájékoztatta a Területi Szervezeteket, hogy 2020. év végéig megtörténik a papíralapú vadászjegyek cseréje és a „plasztikkártya” bevezetésével lehetőség nyílhat az online történő vadászjegy érvényesítésre is. Mint azt a decemberi hírlevelünkben is megírtuk, sajnálattal tudatjuk T. Tagjainkkal, hogy a pandémia helyzetre tekintettel ez nem valósult meg, így az idei évben még biztosan marad a papíralapú, hagyományos vadászjegy és az érvényesítéskor a bélyegek beragasztása.
A terveinknek megfelelően a vadászjegyek érvényesítését 2021. január 4-én megkezdtük a Kaposvár Zárda utcai irodánkban, azonban mindenképpen felhívjuk Vadásztársaink figyelmét a következőkre:

A pandémiával kapcsolatosan meghozott rendelkezések az egyéni vadászjegy érvényesítést ugyan lehetővé teszik, de a járványügyi intézkedések (maszkhasználat, kézfertőtlenítés, távolságtartás) maximális betartása mellett. Amennyiben a járványügyi helyzet változik, és esetlegesen a tavaszi mintára az ügyfélfogadást irodánkban határozatlan időre fel kell függesztenünk, arról a honlapunkon haladéktalanul értesítjük T. Tagjainkat. Ez esetben a vadászjegyek érvényesítésének egyéb alternatíváját is elektronikusan kommunikáljuk, ezért kérjük, hogy a fentiekkel kapcsolatban figyeljék a Területi Szervezet honlapját!

Terveink szerint az egyénileg érvényesítő vadászoknak 2021. évben is lehetősége lesz a vidéki helyszíneken való, vadászjegy érvényesítéssel kapcsolatos ügyintézésére.

A vidéki helyszínek, időpontok:

2021. január 18. hétfő  Nagyatád - Aranyszarvas Vadászbolt, Kossuth u. 13.
2021. január 21. csütörtök Siófok - Centrál Vadászbolt, Semmelweis u. 14.
2021. január 25. hétfő  Marcali - Meiszterics Autósiskola, Petőfi u. 17.
2021. január 28. csütörtök  Barcs - SEFAG Zrt, Barcsi Erdészet, Bajcsy-Zs. u. 1.
2021. február 04. csütörtök Siófok - Centrál Vadászbolt, Semmelweis u. 14.

Az ügyintézés időpontja:
Nagyatád: 9.00 – 16.00 –óráig
Siófok-Marcali-Barcs: 9.00-17.00-óráig

Amennyiben a járványügyi helyzet azt január második felében még indokolja, a vidéki helyszínekre való kitelepülés és vadászjegy érvényesítés is megkérdőjeleződhet, vagy módosulhat. Ezzel kapcsolatosan is folyamatosan megosztjuk a szükséges információt a honlapon.

Fontos: A Kormány védelmi intézkedéseit figyelembe véve és betartva kérjük a Tisztelt Vadásztársakat, Ügyfeleket, hogy a megyei Területi Szervezet irodájába történő látogatásaikkor Kollégáink, családtagjaik és az Önök egészségének megóvása érdekében tartsák egymástól és Kollégáinktól is a legalább másfél méteres távolságot, ennek érdekében az irodahelyiségben egyszerre maximálisan három fő ügyfél tartózkodhat. Az ügyintéző Kolléganőket – ahogy más hivatalokban is – egy ideiglenes plexifal választja az ügyfelektől. Mivel a mellékhelyiségek napközbeni folyamatos fertőtlenítése nem megoldott, kivételesen arra kérjük Önöket, hogy ne használják a mosdókat a vadászjegy érvényesítés időszakában, ez mindannyiunk érdeke. Az ügyféltérbe lépve kötelezően használjanak maszkot és vegyék igénybe a kihelyezett fertőtlenítőszereket, a fizetéskor kérjük, részesítsék előnyben az érintésmentes bakkártyás fizetési módot!

Megértésüket és együttműködésüket megköszönve
Kemenszky Péter, titkár
            

Read 429 times
© 2019. OMVK Somogy Megyei Területi Szervezete. Minden jog fenntartva.

Keresés