Aktualitások

2019 március 28

Felhívás

Vadászok természettakarítási akciója Kaposváron

Az akció célja a természeti értékek megőrzése, a vadászok és civilek összefogása a természeti környezet tisztasága, az élhető bolygó megtartása érdekében. 

A Vadászkamara és a Vadászszövetség megyei felhívásának eleget téve a  Somogy Megyei Vadászok Szövetsége és a Somogyi Vadászhölgyek Klubja természettakarítási akciót hirdet vadászterületén, a Zaranyi erdőben. A közvetlen Kaposvár határában lévő területére várja a nemrégiben a vadászok táborához csatlakozott és leendő vadászait, tanfolyamosait, valamint olyan civileket is szeretettel látunk, akik a vadászokkal együtt tennének a tisztább környezetért. Az akcióval hulladékmentesítésre kerül a Zaranyi erdő, valamint a Kisgáti területrész fasorai, erdősávjai.

Az akció időpontja a vadászati érdekképviseleti szervezetek által a teljes megyére meghirdetett kampánynappal egybeesik:

2019. április 14. (vasárnap) 9.00

A találkozó helyszíne a Kaposfüredi úton található Mol benzinkút utáni bejáró (autómosó felé).

Aki részt venne az önkéntes munkában annak regisztráció szükséges a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre!

A szemétgyűjtéshez szükséges eszközöket (zsákok, gumikesztyűk) és a megtöltött zsákok elszállítását (még aznap) a szervezők biztosítják.

Az akció várható befejezése 13-óra, a résztvevőket a Vadászszövetség és Vadászkamara egy ízletes, bográcsban készült vadpörköltre látja vendégül.

 

Mindenkit szeretettel vár a szervező Somogy Megyei Vadászok Szövetsége

Read 53 times
© 2019. OMVK Somogy Megyei Területi Szervezete. Minden jog fenntartva.

Keresés