Aktualitások

2019 március 27

Természettakarítás

Tisztelt Elnök/Vezérigazgató Úr!

A korábbi évekből már jól ismert Vadászok Tavaszi Természettakarítási Programja 2019-ben is meghirdetésre kerül Somogyban.

A programszervező a Somogy megyei Vadászkamara és a Somogy Megyei Vadászok Szövetsége.

Javasoljuk a Tisztelt vadászatra jogosultnak, hogy vegyék fel a működési területükön található önkormányzatokkal, iskolákkal, futball klubokkal, környezetvédő és természetvédő szervezetekkel a kapcsolatot a közös, vadászok által irányított hulladékgyűjtő akciónap megszervezése céljából.

Javasoljuk továbbá, hogy az akciót még április hónapban szervezzék meg, amíg a vegetáció nem takarja el az összegyűjteni valót. A kiemelt időpont a vadászok részére április 13-14, de a jogosultak ettől természetesen eltérhetnek.

Kérjük a vadászatra jogosultakat, hogy a hulladékgyűjtés sikerességének érdekében a személyes részvétel a koordináció mellett az alábbi eszközökkel támogassák a résztvevőket.

- Hulladéktároló vastagfalú fekete szemeteszsák esetleg konténerek

- Madzag, a zsákok száját bekötendő

- Munkavédelmi gumikesztyűk

- Láthatósági mellények

A munkák szétaprózódásának elkerülése végett kérjük, hogy inkább egy, de hosszabb látványosan szennyezett útszakaszra vagy területre koncentrálódjon a szemétgyűjtés!

Amennyiben a Tisztelt vadászatra jogosultak a 2019. évi természettakarítási akcióról képes  és szöveges beszámolót küldenek (Kaposvár, Zárda u. 18. vagy e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), azt a Somogy Megyei Vadászkamara és a Somogy Megyei Vadászok Szövetsége honlapján, hírlevelében és az országos médiumokban is megjeleníti.

Aktív részvételükben bízva.

Kaposvár, 2019. március 21.

 

Vadászüdvözlettel:

 

     Berend Ferenc         Dr. Boda Pál        Kemenszky Péter

          elnök                    elnök                     titkár

 

Read 45 times
© 2019. OMVK Somogy Megyei Területi Szervezete. Minden jog fenntartva.

Keresés